El Nou Congost de Manresa serà l'escenari de l'ALLSTAR 2019 de la Copa Catalunya de bàsquet

La 3a edició de l'ALLSTAR de Copa Catalunya es disputarà el dissabte 26 i diumenge 27 de gener de 2019 al Pavelló Nou Congost de Manresa. És un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i hi haurà partits masculins i femenins, així com concurs d'esmaixades.

imagen

Per tercera temporada consecutiva, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitza l'ALLSTAR de Copa Catalunya. En aquesta tercera edició, l'Ajuntament de Manresa col·labora amb l'esdeveniment i el pavelló municipal del Nou Congost serà l'escenari d'aquesta festa, agafant el relleu del Pavelló Nord de Sabadell.

 

L'ALLSTAR 2019 de Copa Catalunya es disputarà el cap de setmana del 26 i 27 de gener de 2019 i mantindrà el funcionament de les darreres edicions. Els entrenadors de la categoria seran, un any més, els encarregats d'escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria que participaran en aquest espectacle.

 

Dissabte 26 a la tarda es disputarà l'ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d'esmaixades; mentre que diumenge 27 serà el torn de l'ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples.

 

Properament es donaran a conèixer més detalls de la selecció dels equips i entrenadors, així com també dels participants en els diferents concursos; i de les actuacions musicals, espectacles i animació que acompanyaran aquesta nova edició de l'ALLSTAR de Copa Catalunya.

 

Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Copa Catalunya es televisarà a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i per streaming.

Documents relacionats

  • imagen