Diumenge, el 1r Trofeu Ciutat de Manresa del Circuit Català de Tetratló i Triatló Modern aplegarà atletes d’alt nivell

Organitzada per la Federació Catalana de Pentatló Modern, la competició consta de tres disciplines: esgrima, natació i làser-run, que es duran a terme, respectivament, al pavelló del Vell Congost, a les Piscines Municipals i a l’estadi municipal d’atletisme “El Congost”.

imagen

Aquest diumenge, 11 de novembre, la capital del Bages acollirà el 1r Trofeu Ciutat Manresa del Circuit Català de Tetratló i Triatló Modern que organitza la Federació Catalana de Pentatló Modern.

 

La competició, que consta de tres disciplines, es durà a terme a les instal·lacions del Pavelló del Vell Congost (esgrima), a les Piscines Municipals (natació) i a l’estadi municipal d’atletisme “El Congost” (làser-run).

 

Està previst que hi participin uns 70 esportistes dels clubs de las províncies de Barcelona i Tarragona, i com serà la primera prova al territori de la nova temporada 18/19, hi haurà pentatletes catalans d’alt nivell que estan preparant-se pels propers Jocs Olímpics de Tokio 2020.

 

Les categories inferiors, fins a 17 anys, competiran en la modalitat de Triatló Modern en les proves de natació i làser-run (córrer més tir de precisió). D’altra banda, les categories de més edat ho faran en la modalitat de Tetratló, que afegeix la disciplina d'esgrima a les altres dues ja esmentades.

 

La jornada esportiva arrancarà a les 10 del matí amb la competició d’esgrima. Després, a les 12, tindrà lloc la prova de natació. I, per acabar, el làser-run es durà a terme de les 2.30 del migdia a les 5 de la tarda, hora que està previst que es faci el lliurament de premis.

Documents relacionats

programa
  • imagen