El servei municipal de neteja posa en marxa un pla especial de recollida de fulles

La pluja intensa dels darrers dies ha provocat la caiguda massiva de fulla dels arbres de la ciutat. Per aquest motiu s'ha iniciat un pla especial de recollida, que es perllongarà els propers dies.

imagen

La pluja intensa i continuada dels darrers dies ha provocat la caiguda d'una gran quantitat de fulla dels arbres de Manresa. Davant d’aquest fet, i pel risc de de caigudes que es podrien produir a causa de l’acumulació de fulles humides a la via pública, la regidoria de Qualitat Urbana i Serveis ha determinat que el servei municipal de neteja posi en marxa un pla especial de recollida de fulles, que ja s'ha iniciat aquesta mateixa setmana, i que continuarà els propers dies.

 

D'acord amb el pla, s’han destinat 5 equips dedicats exclusivament a la tasca de recollida de fulla. Tot i així, com que els arbres de fulla caduca continuen perdent fulla ràpidament, sovint se'n tornen a acumular una gran quantitat en poques hores. Per aquest motiu el dispositiu especial es mantindrà durant els propers dies. L'Ajuntament dedica els efectius de què disposa a aquesta tasca, tot i que demana la comprensió de la ciutadania, atesa la dificultat d'arribar a tots els carrers amb celeritat.

 

Documents relacionats

  • imagen