La línia de bus entre Sant Joan de Vilatorrada i Manresa estrena un nou itinerari a partir de dilluns

En tres trajectes diaris s’enllaçarà amb la zona universitària i l’estació d’autobusos de Manresa, mentre la resta d’horaris mantenen el recorregut habitual.

El recorregut de la línia entre Sant Joan de Vilatorrada i Manresa presenta novetats a partir del proper dilluns 15 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar. En tres trajectes diaris els usuaris que es desplacin fins a la capital del Bages podran connectar amb la zona universitària i l’estació de busos. La resta de trajectes mantenen el recorregut habitual entre les dues poblacions.

Matí, migdia i vespre

Els tres trajectes que faran aquesta nou recorregut seran els busos que sortiran de l’IES Quercus de Sant Joan a les 7.30, 14.35 i 19.40. D’aquesta manera els usuaris podran desplaçar-se directament a la zona universitària, el Centre Hospitalari i l’estació d’autobusos amb parades a l’Avinguda Universitària, les Bases de Manresa i l’Estació d’Autobusos on el trajecte continua fins a la plaça Infants, on recupera el seu recorregut habitual. Aquestes tres expedicions donaran un servei més directe als joves de Sant Joan que estudien a la zona universitària, les persones que s’han de desplaçar al centre hospitalari o aquells usuaris que necessitin arribar a l’estació d’autobusos de Manresa per enllaçar amb la resta de municipis de la comarca o bé amb Barcelona.