Manresa exposa a la Generalitat les necessitats de les instal·lacions esportives de la ciutat

Reunió entre el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa i el secretari general de la Generalitat per buscar solucions a les mancances de les instal·lacions esportives de Manresa. El secretari general ha manifestat la voluntat de donar suport al municipi.

imagen

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, s'ha reunit aquest migdia amb el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras. El regidor ha comunicat al secretari general les necessitats dels diferents equipaments esportius de Manresa, que caldria atendre amb l'objectiu de seguir la xarxa d’instal·lacions esportives de la ciutat. Al seu torn, el secretari general ha manifestat la voluntat del seu departameant de poder ajudar de nou els municipis de cara als propers anys, i en primer lloc aquest 2019.

 

Des de Manresa, en aquests darrers anys, es manté un contacte directe amb la secretaria general de l’esport, per tal de seguir informant i demanant la seva col·laboració i aconseguir, el conjunt de les administracions, millorar i dignificar les instal·lacions esportives de la ciutat de Manresa, aixi com posar en valor la força de l’esport com a eina d’inclusió i cohesió social.

Documents relacionats

  • imagen