La 8a edició de la cursa Sant Silvestre Manresana estrena traçat de trail i allarga 2 quilòmetres la distància

La cursa, que des de l’any passat porta el nom de Memorial Dolors García, en record a la monitora del Grup Cube que va morir a causa d’un accident amb bicicleta fa quasi dos anys, tindrà lloc el dia 26 de desembre a les 11 del matí. Enguany el recorregut serà de 10 quilometres (en lloc dels 8 de les anteriors edicions) i el traçat transcorrerà per camins rurals i boscosos.

imagen

Quina millor manera d’acabar l’any que fent esport? millor dit, corrent? Aquesta és la proposta del Grup Cube, que amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, torna a portar a la capital del Bages la cursa popular Sant Silvestre Manresana, Memorial Dolors Garcia, que en questa 8a edició presenta novetats importants, tal com han posat de manifest aquest matí en roda de premsa el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, i Lluís Serracarbassa, responsable del Grup Cube.

 

Serracarbassa ha agraït el suport de l’Ajuntament i dels patrocinadors Autotranseversal i Inprovor “que sense ells la prova no es podria desenvolupar com volem”.

 

"Enguany la prova, que es disputarà dimecres de la setmana vinent, 26 de desembre, a les 11 del matí, canvia de traçat i abandona l’asfalt per traslladar-se a l’àrea de l’Anella Verda. Així un 90% del recorregut transitarà per camins i corriols". Per veure vídeo del traçat cal clicar AQUÍ

 

“També s’allarga la distància i els participants hauran de fer 10 quilòmetres en comptes dels 8 de les passades edicions. La sortida es farà des del carrer Agustí Coll,18, a tocar al Club de Fitness Cube, als Trullolls”. Ha afegit el representant del grup Cube.

 

Inscripcions

 

Els atletes es podran inscriure via online  a través de la pàgina web www.cube.cat, seguint l’enllaç que fa referència a la Cursa Sant Silvestre. També és possible fer la inscripció de forma presencial als dos centres del Grup Cube, Cube Fitness Club i Club Duo.

 

Els preus d’inscripció és de 16 euros (públic en general) i 14 euros per als abonats del Grup Cube. El mateix dia de la cursa també hi haurà inscripcions a un preu de 20 euros. En el moment que s’arribi al número màxim de participants, establert en 500 persones, es tancaran les inscripcions.

 

Tots els inscrits rebran una dessuadora de regal en el moment de recollir el dorsal amb xip, i en acabar la cursa, un sèrie d’obsequis, cortesia dels diversos col·laboradors d’aquesta prova.

 

A més, es lliuraran premis als 3 primers classificats de la categoria general masculina i de la femenina. També s’atorgarà el trofeu Memorial Dolors Garcia que guardona un dels valors que la Dolors sempre havia cultivat i defensat en el seu dia a dia: el companyonia, l’esforç, l’amistat i la constància.

 

Homenatge a Dolors Garcia


També ha assistit a la presentació el pare de Dolors Garcia, Josep Garcia, que visiblement emocionat ha donat les gràcies “per aquest record tant emotiu cap a la meva filla”.

 

Des de l’anterior edició aquesta cursa ha passat a ser el Memorial Dolors Garcia. La Dolors era una persona molt estimada en el mon del l’esport que va morir l’estiu passat en un accident de bicicleta a la carretera del Rasos de Peguera, a l’edat de 39 anys.

 

Durant 7 anys va ser monitora del Cube, i anteriorment també ho havia estat del Viasport. Temps enrere també havia fet de cheerleader al bàsquet Manresa. Durant la seva trajectòria professional feia classes de spinning, pilates i running al Cube durant les tardes, i els matins treballava de professora d'educació física a l'escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada.  

 

Per acabar, el regidor Serracanta ha realçat que “la unió entre l’administració i els clubs de fitness privats per portar a terme accions que fomenten l’activitat esportiva i la salut i per combatre el sedentarisme i la obesitat infantil és una fórmula que funciona i que cal impulsar. I a través del record de la Dolors Garcia també volem posar en valor el treball que els professionals de l’esport duen a terme el dia a dia”.

Documents relacionats

  • imagen