L’Ajuntament i el Club Gimnàstic de Manresa signen un conveni de col·laboració

Segons el conveni signat, l’Ajuntament atorga una subvenció de 13.800 euros a l’entitat esportiva manresana per a la promoció de futbol i la participació d’un dels seus equips  a  la màxima categoria del futbol juvenil estatal.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Club Gimnàstic de Manresa han signat un conveni de col·laboració  través del qual el consistori atorga una subvenció de 13.800 euros per a la realització d’activitats vinculades a la promoció del futbol a la ciutat i a sufragar part de les despeses derivades de la participació de l’equip juvenil masculí en la màxima competició estatal.

L’acord ha estat rubricat per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i el president del club, Miquel Sebastià. Hi ha assistit també el regidor d’Esports, Jordi Serracanta; i el vicepresident del club, Dario Riera.

El Club Gimnàstic de Manresa és una entitat que es dedica a la promoció del futbol, comptant amb diferents equips que participen en diferents competicions de la lliga federada. Igualment, també té en funcionament una escola de futbol per iniciar els més petits en la pràctica d’aquest esport. L’Ajuntament de Manresa reconeix la importància del projecte que realitza el Club Gimnàstic de Manresa en el foment de l’esport i, per aquest motiu, recolza l’activitat que porta a terme en benefici de l’interès general de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen