L’Ajuntament de Manresa signa un conveni amb el Club Manresa Futbol Sala per promocionar aquest esport en totes les categories

L’acord, signat per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó, atorga a l’entitat una subvenció d’11.800 euros.  

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó,  han signat avui un conveni de col·laboració, pel qual l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció d’11.800 euros a l’entitat per a l’organització d’activitats vinculades al foment i la promoció d’aquest esport a l’àmbit català i en totes les seves categories; i per la participació del seu primer equip a 2a divisió nacional B, la tercera categoria a nivell estatal, amb la qual porta el nom de Manresa arreu de Catalunya i part de l’estat espanyol.

 

L’acte de signatura ha comptat també amb l’assistència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, i del representant de la junta directiva i vocal del Club Manresa Futbol Sala, Josep M. Serra.

 

El Club Manresa Futbol Sala va néixer l’any 1979 amb el nom Escodines Manresa i, al llarg d’aquests gairebé quaranta anys d’història, ha disputat els seus partits a diverses localitzacions; actualment ho fa al pavelló del Pujolet. Compta amb 7 equips en totes les categories (primer equip, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí).

Documents relacionats

  • imagen