L'Ajuntament de Manresa inicia demà la retransmissió dels plens en directe en la web municipal

El ple de setembre, que tindrà lloc demà a partir de les 7 de la tarda, obrirà les retransmissions de les sessions plenàries després de l'acord que es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals amb l'objectiu d'apropar el Consistori a la ciutadania.

imagen

L'Ajuntament de Manresa iniciarà demà a les 7 de la tarda, amb el ple de setembre, les retransmissions en directe dels plens municipals, en compliment de l'acord aprovat per unanimitat de tots els grups municipals l'octubre passat amb l'objectiu d'apropar el Consistori a la ciutadania.

La iniciativa, impulsada en el seu dia per la CUP, té com a objectiu "combatre la desafecció dels ciutadans per la política" i posar de manifest que, "actualment, les sessions plenàries de l'Ajuntament són els espais de debat i decisió més propers a la ciutadania, col·lectius, entitats i associacions".

Tots els grups van votar favorablement i el govern municipal, per la seva part, considera que "la retransmissió en directe dels plens contribuirà a reforça la línia de transparència" que segueix en les seves actuacions.

L'Ajuntament de Manresa, a més a més, cedirà la retransmissió en directe als mitjans de comunicació que ho sol·licitin i els vídeos dels plens quedaran arxivats i es podran consultar des de la web municipal.

Documents relacionats

  • imagen