Un nou vídeo explica què és l’Anella Verda i convida les persones de Manresa i Catalunya a descobrir-la, assaborir-la i gaudir-la

El vídeo, promogut des de la Regidoria d’Entorn Natural, ha estat elaborat a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

imagen

Deu anys després del primer vídeo que es va elaborar per explicar què era l’Anella Verda de Manresa, aleshores un concepte molt recent i poc conegut per la ciutadania manresana, ara es publica un nou vídeo, pensat per explicar millor la  varietat d’espais i els valors de l’Anella Verda o les activitats que s’hi poden realitzar.

 

Aquest cop, després de confirmar que l’Anella Verda desperta l’interès d’una part notable dels visitants a l’Oficina de Turisme (vora 1.000 consultes i 4.600 plànols repartits l’any 2017), s’ha volgut fer un vídeo que també apel·li a la resta de catalans i que, així, contribueixi a consolidar l’Anella Verda de Manresa com un dels actius i atractius de la ciutat.

 

La regidoria d’Entorn Natural va sol·licitar l’elaboració d’aquest vídeo en el marc del Catàleg de serveis 2018 de la Diputació de Barcelona. La pròpia Diputació ha encarregat el vídeo a l’empresa Karavan Films, que l’ha dissenyat a partir de les instruccions de la regidoria, utilitzant fotografies fetes pel propi Ajuntament i pel Consell Comarcal del Bages.

 

Es farà difusió d’aquest vídeo a través del web de l’Anella Verda i de diverses xarxes socials, i també s’utilitzarà per explicar l’Anella Verda tant en centres educatius com en esdeveniments turístics.

Documents relacionats

  • imagen