L'Ajuntament i el Manresa Rugby Club signen un conveni per a regular l'ús d’un dels camps de la zona esportiva del Congost

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del club Lluis Jou signen un document en el qual es fixen els termes de la cessió per a una adequat ús de les instal·lacions i per col·laborar en la promoció d’aquest esport a la ciutat.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Manresa Rugby Club van signar ahir  un conveni que regula l’ús d’aquesta entitat esportiva del camp número 2 situat a la zona esportiva del Congost. El conveni ha estat signat per l’alcalde Valentí Junyent i Lluis Jou, president del Manresa Rugby Club.

El conveni regula la normativa d’ús i funcionament, calendari i horaris d’activitat, cobertura de riscos i altres mecanismes de col·laboració per a l’assoliment de l’adequada explotació dels equipaments esportius i la promoció del rugby a la ciutat. La vigència del contracte és de dos anys que seran renovables per acord d’ambdues parts.

Recordem que l’octubre de l’any passat, l´Ajuntament de Manresa va començar els  treballs per adequar el camp de terra número 2 del Congost perquè fos utilitzat pels equips de l´entitat Manresa Rugby Club. Els treballs van consistir en el llaurat i anivellat del camp, l´aportació d´adobs orgànics i minerals i la plantació de gespa natural de tipus tropical que, un cop arrelada, posseeix una elevada resistència a les trepitjades i a les arrencades i més recomanable per als usos d´esports com per exemple el rugbi.

El Manresa Rugby Club és una entitat jove –es va fundar l´any 2010 –i que cada any està tenint un major seguiment i qualitat esportiva.  Una de les màximes reivindicacions del club era la manca d´un espai propi per a la pràctica esportiva. Durant els darrers anys, l´entitat manresana ha hagut d´utilitzar espais diferents com l´estadi d´atletisme, els camps de terra de futbol o el camp de beisbol per poder fer els seus entrenaments.

Documents relacionats

  • imagen