L'ACM obre demà a la FUB de Manresa la primera Escola d'Estiu de Governs Locals

Miquel Roca serà l'encarregat de fer demà la inauguració de les sessions, que s'allargaran fins dissabte

La Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes de l'ACM ha organitzat la primera Escola d'Estiu de Governs Locals, que tindrà lloc demà i dissabte a la Federació Universitària del Bages (FUB), a Manresa. L'objectiu és d'oferir una formació especialitzada i d'actualitat adreçada als electes locals de Catalunya que els permeti afrontar amb èxit els reptes que planteja la Catalunya del futur.

La conferència inaugural a càrrec de Miquel Roca, titular de la càtedra Enric Prat de la Riba d'Estudis Jurídics Locals serà un dels plats forts de l'Escola que s'estructurarà en dos dies on els assistents podran participar dues sessions plenàries i una sessió d'abast sectorial perquè cada assistent pugui escollir aquell àmbit que s'adapti millor a les seves inquietuds i responsabilitats locals.

L'acte d'inauguració, demà divendres dia 19 a les 9:45h comptarà amb la presència del president de l'ACM, Miquel Buch, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

Pel que fa a l'acte de cloenda, dissabte a partir de les 13h. és previst que hi assisteixi la vicepresidenta del govern de la Generalitat, Joana Ortega, el president de l'ACM, Miquel Buch i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.