Manresa participa en el cicle de passejades per a la gent gran "A 100 cap als 100" amb una caminada a Castelldefels

El cicle està organitzat per les regidories d’Esports i Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa i promogut per la Diputació de Barcelona amb la finalitat de promoure l’intercanvi entre municipis.

imagen

Un total de 52 persones es van desplaçar des de Manresa a Castelldefels per participar a la passejada en el marc del cicle “A 100 cap als 100”. La caminadava començar al Centre Cívic Frederic Mompou i va transcorre en els seu primer tram pels carrers del Barri de Vista Alegre, per dirigir-se després cap el Canal Olímpic de Catalunya i acabar a la platja a la Plaça de les Palmeres.

 

El cicle de caminades per a la gent gran “A 100 cap als 100” està organitzat per les regidories d’Esports i Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa i compta amb la promoció de la Diputació de Barcelona per poder promoure l’intercanvi entre diferents municipis i fomentar les relacions interpersonals i de grup.

 

El projecte ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de gaudir de la natura d’una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts accessibles a tothom i fàcils de realitzar, que es realitzen per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10km ni inferiors als 6km.

 

“A 100 cap als 100” permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i d’una de cloenda, que tindrà lloc a mitjans de maig.

Documents relacionats

  • imagen