El director del diari francès La Croix es passeja per la Manresa ignasiana

Guillaume Gouvert, va ser dissabte a la capital del Bages i acompanyat per una guia de l’Oficina de Turisme de Manresa va conèixer els principals atractius patrimonials i les línies estratègiques del projecte de ciutat de Manresa 2022.

imagen

El director del diari catòlic francès, Guillaume Gouvert, va ser dissabte a Manresa per visitar la ciutat i conèixer de primera mà els principals atractius patrimonials i les línies estratègiques del projecte de ciutat de Manresa 2022.

 

La visita del periodista van arrencar a primera hora de la tarda acompanyat per una guia de l’Oficina de Turisme de Manresa que el va rebre a la Casa d'Exercicis, on havia de passar la nit. Des d'aquí, van anar cap a la Seu, el Carrer del Balç, el carrer Sobrerroca i el Pou de la Gallina, un altre dels punts emblemàtics de la ruta ignasiana de Manresa. Seguidament, passant per Sant Ignasi Malalt i la Plaça Major, es van dirigir, pel carrer Sant Miquel, fins la Plaça Sant Domènec, on van visitar l'Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi.

 

També va poder conèixer en profunditat la Cova de Sant Ignasi acompanyat per la Companyia de Jesús. L’endemà va visitar el monestir de Montserrat.

 

Aquesta visita del responsable de La Croix, un dels diaris catòlics amb major influència de França, se suma a la sèrie de visites de periodistes italians que es van dur a terme l’any 2018 per donar a conèixer, a través dels seus diaris (L’Osservatore Romano, Il corriere della serà, Avvenire...), els recursos turístics i d’influència ignasiana de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen