Incidències de trànsit durant la rua del Carnestoltes infantil, diumenge al matí

Es prohibirà l’estacionament i es tallarà al trànsit de vehicles a diversos carrers del centre de la ciutat durant el recorregut que s'iniciarà al carrer Alfons XII i finalitzarà al carrer Carrasco i Formiguera.

Es comunica que, amb motiu de l’acte: “Carnestoltes Infantil” de diumenge 3 de març al matí, es prohibirà l’estacionament i es tallarà al trànsit de vehicles a diversos carrers del centre de la ciutat, ja sigui de forma fixa o bé per dinàmiques d’acord al recorregut de la rua. Les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

  • Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Alfons XII i vials de l’entorn (Santa Llúcia, pl. Reforma, ... ) per a la concentració de les comparses a l’inici de la Rua
  • Atès el canvi de recorregut de la Rua en aqueta edició, es tallarà al trànsit de vehicles de carrer Guimerà de Plaça Espanya a Muralla.
  • Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Carrasco i Formiguera entre els carrer Guimerà i Ginjoler per a la festa final de la Rua

 

 

El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà és veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Consulteu afectacions a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

La parada de TAXIS es traslladarà al carrer Circumval·lació propera a carrer Guimerà.