Dilluns 18 de març s’explicarà el projecte Lotus a les famílies dels infants que hi han participat a les escoles

Durant la xerrada també s’explicarà la novetat d’aquest any que són uns tallers adreçats als pares i mares per tal d’ apropar-los a les eines de regulació emocional que els seus fills ja estan aprenent a l’aula.

imagen

El Lotus és un projecte de l'Ajuntament de Manresa que durant aquest curs s’està portant a terme en diferents centres escolars a Manresa i en el qual hi participen uns 2.400 alumnes.

 

Es tracta d’un treball que utilitza eines de psicologia, mindfulness i ioga i va adreçat als infants, mestres i famílies i que es basa en la realització d’exercicis breus que es poden fer a casa i que integren cos (tècniques de descàrrega, relaxació i respiració), cap (tècniques d’atenció i concentració) i cor (regulació emocional).

 

Per explicar el projecte Lotus a les famílies dels infants que hi han participat a les escoles, l’Ajuntament de Manresa organitza una xerrada vivencial que tindrà lloc el dilluns, 18 de març, de les 7’30 a les 9 del vespre, a l’Espai 1522 del teatre Conservatori (carrer Mestre Blanch 4, a tocar de la plaça de St. Domènec), de Manresa.

 

La xerrada, titulada “La màgia del Lotus” anirà a càrrec de  Màrcia Cecchini,  coordinadora de l’equip Lotus, psicòloga, especialitzada en mindfulness i professora de ioga, que explicarà algunes eines i pràctiques per fer a casa. Presentarà l’acte Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa.

 

Per a més informació i per inscriure’s a la xerrada: https://www.manresa.cat/web/article/9005

 

Tallers adreçats a pares i mares

 

Enguany i com a novetat en el marc del Projecte Lotus, s’ofereixen als pares i mares uns tallers, de 6 hores, durant els mesos d’abril i març,  per d’ensenyar-los i practicar eines de regulació que els seus fills estan aprenent a l’aula.

 

Conèixer, practicar i vivenciar aquestes eines, així com els seus fonaments psicoeducatius, permetrà poder acompanyar, guiar i sobretot integrar pràctiques de respiració, relaxació, atenció plena i regulació emocional en l’àmbit familiar.


Grup A: Dijous,  21 i 28 de març i 4 d'abril de 9.30 a 11.30 h – Teatre Conservatori
Grup B: Divendres, 22 i 29 març i 5 abril de 16.30 a 18.30 h – Edifici La Florinda
Grup C: Dijous, 4, 11 i 25 abril de 19 a 21 h – Casa Flors Sirera

Per a més informació i per inscriure’s als tallers: https://www.manresa.cat/web/menu/9006

Documents relacionats

  • imagen