Un concert de Celeste Alias i la Fira d'ONGD, plats forts de la Manresa Solidària que arrenca demà

“Treballant per un món sense murs”, lema de 20a edició d’un esdeveniment que té l’objectiu d’ajudar a conscienciar que un món millor i més just és possible.

imagen

La 20a edició de la Manresa Solidària arrenca aquest cap de setmana amb dos dels plats forts de la una programació que un any més es celebra a Manresa amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar que un món millor i més just és possible, i gràcies al treball de les entitats que formen el Consell Municipal de Solidaritat i de l’Ajuntament de Manresa.

Amb el lema "Treballant per un món sense murs", la Manresa Solidària inicia el seu camí demà divendres al pati del Kursaal, a dos quarts de vuit del vespre, amb un concert musical de Celeste Alias, Santi Careta i la Coral de Queixa. A continuació es donarà a conèixer el treball que realitza el Consell de Solidaritat i la presentació del premi Santi Vidal.

La Fira d’ONGD , dissabte a la Plaça Sant Dòmenec

Un altre dels actes importants de la Manresa Solidària serà un any més la Fira d’ONGD, que se celebrarà dissabte durant tot el dia a la Plaça Sant Domènec, que esdevindrà un espai on les entitats de la ciutat oferiran informació, tallers i animació per donar a conèixer el seu treball.

El calendari d’activitats a la Fira serà el següent:

12.00 h. Txaranga solidària
12.30 h. Taller de flors per la pau amb ganxet
14.00 h. Dinar popular. Paella (productes de proximitat i comerç just)
17.00 h. Joc de rol: Viure un dia a Jerusalem (Nexes)
18.00 h. Espectacle infantil: “Cooperem o competim?” amb Rah-mon Roma (Associació Comsoc).
19.00 h. Xocolatada de comerç just
19.30 h. Bollywood amb Palwinder Nijjar i el grup Sher-e-Punjah
Lectura Manifest del Consell Municipal de Solidaritat

Documents relacionats

  • imagen