L’Oficina Jove del Bages tornarà a ser l’Oficina artística, en el marc de la Fira de l’estudiant

Aquest dijous, 4 d’abril, a les 12 h, l’artista i actor convidat és Pepo Flores, que  conjuntament amb l’artista jove Climent Ribera, faran la xerrada “Comença la funció”, adreçada a joves que volen desenvolupar estudis artístics.

imagen

L’Oficina Jove del Bages (Espai Joan Amades - carrer Sant Blai, 14) acollirà aquest dijous 4 d’abril, a les 12 hores, una nova edició de l’Oficina artística, que inclou una xerrada titulada “Comença la funció, a càrrec de l’artista Pepo Flores,  actor de l’Impro Show, juntament amb Climent Ribera, artista jove emprenedor. Aquest acte s’emmarca en la celebració aquesta setmana a Manresa de la 27a Fira de l’Estudiant.

 

Enguany es realitza la 6è edició de l’Oficina artística, un projecte que es va consolidant any rere any, amb l’objectiu de fomentar els estudis artístics entre les persones joves, i s¡adreça especialment a l’alumnat que cursa batxillerat artístic i a l’alumnat de cicles formatius de les escoles d’art de la comarca del Bages, però també oberta a qualsevol persona interessada.

 

En cada edició s’ha programat una xerrada de disciplines diferents, sempre en el mateix format: un artista consolidat i que ha aconseguit desenvolupar la seva disciplina professionalment i un artista emergent. En edicions anteriors els artistes convidats provenien del món de la il·lustració (Joan Turu, Quim Moya, Valentí Gubianas) i també de la fotografia (Oriol Segon ) o del món de la moda (Miriam Ponsa) .

 

Incentivar les professions artístiques

 

La xerrada d’aquest dijous té l’objectiu apropar les arts escèniques i concretament el teatre als joves assistents, per tal que les persones joves que es vulguin dedicar a aquestes professions artístiques coneguin les diferents sortides professionals i també perquè aquest missatge deixi empremta i els professionals que realitzen la xerrada actuen com a mirall.

  

Així mateix , a partir d’avui i fins al 12 d’abril , es podrà visitar al mateix Espai Jove Joan Amades, una exposició amb materials dels artistes. Aquesta exposició anirà acompanyada d’un recull de materials de consulta amb els ensenyaments artístics per tal d’orientar els i les  joves que vulguin formar-se en aquest àmbit.

 

 

Documents relacionats

  • imagen