La Nit dels Amfibis genera una gran expectació i en pocs dies omple les 50 places disponibles

L’activitat, que es durà a terme aquest dissabte de les 6 de la tarda a les 11 de la nit, consistirà en inventariar i identificar els diferents amfibis que es troben dins del terme municipal de Manresa

imagen

La Nit dels Amfibis, organitzada per la Societat Catalana d’Herpetologia amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i en col·laboració amb Meandre, ha despertat un interès tant alt que en pocs dies s’han exhaurit les 50 places disponibles.

 

L’activitat, adreçada a tot tipus públic, es durà a terme aquest dissabte de les 6 de la tarda a les 11 de la nit, i consistirà en inventariar i identificar els diferents amfibis que es troben dins del terme municipal de Manresa.

 

Des de l’organització i atès l’alta demanda de participació que ha generat la Nit dels Amfibis, es convida a tots els interessats en les activitats de natura i/o en els rèptils i amfibis a participar el dissabte 13 d’abril en una jornada sobre la salamandra a Gallecs que organitza la Societat Catalana d’Herpetologia. Inscripcions a: sch@soccatherp.org.

Documents relacionats

  • imagen