Pavimentació de la plaça dels Drets, demà

Amb motiu dels treballs, es prohibirà l'estacionament a Infants, i intermitentment el trànsit pel Joc de la Pilota es desviarà cap al carrer del Carme

En el marc de les obres del projecte de millora de la Baixada dels Drets, demà divendres, 12 d’abril es realitzaran els treballs de pavimentació a la Plaça dels Drets, a la zona de la confluència entre els carrers Sant Andreu, Joc de la Pilota i Sobrerroca.

 

Amb motiu d’aquests treballs, durant el dia de demà les afectacions al trànsit seran les següents:

 

  • Es prohibirà l’estacionament a plaça Infants per a la descàrrega de la maquinària de pavimentació. El recorregut d’aquesta maquinària fins l’àmbit d’obres es realitzarà amb suport de personal d’obra.

 

  • L’accés i sortida de camions d’asfalt es realitzarà per carrer Hospital i carrer Sant Andreu, amb suport de personal d’obra.

 

  • En els moments que els treballs afectin l’accés a carrer Sobrerroca des de carrer Joc de la Pilota, es desviarà el trànsit de vehicles que es dirigeixi a Pl. Major pels carrers Carme, pl. del Carme i Cap del Rec.
 
El tall de trànsit vigent a la zona (els vehicles no hi poden accedir des del carrer de Sant Andreu) encara es mantindrà fins a la finalització dels treballs.