El CTM es mostra disposat a participar en la integració dels principals centres tecnològics catalans que impulsa la Generalitat

El patronat del CTM acorda elaborar un pla de transició per determinar els termes de la integració, que podria culminar el 2016.

imagen

El patronat del CTM-Centre Tecnològic de Manresa ha decidit avui manifestar la seva voluntat de participar en el procés d’integració de centres tecnològics impulsada per la Generalitat de Catalunya i elaborar un pla de transició per determinar els termes d’aquesta integració que culminaria, previsiblement, el 2016. Igualment, ha aprovat el nomenament de Francesc Santasusana com a nou president del comitè executiu del CTM.

L’alcalde de Manresa i president del patronat del CTM, Valentí Junyent, ha explicat aquests acords al final de la reunió que el patronat ha celebrat aquest matí a les instal·lacions del centre, al Parc Tecnològic de la Catalunya Central.

L’acompanyaven en la seva compareixença el nou president del comitè executiu, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós; el director del CTM, José Manuel Prado ; el secretari del patronat, Josep Alabern; i el representant de la UPC, Xavier Massó.

La Generalitat impulsa la integració de tots els centres tecnològics catalans de primer nivell per potenciar el seu creixement i millorar el servei a les empreses. Cetemmsa, Ascamm i Barcelona Digital participaran en la primera fase del procés, que es completarà abans del 31 de desembre. EL CTM i la resta de centre ho farien en una segon fase, a través d’un procés d’integració, durant els anys 2015 i 2016.

Documents relacionats

  • imagen