120 alumnes d’ESO del Pius Font i Quer visiten l’Oficina de Turisme de Manresa

Els estudiants han conegut quins són el principals recursos turístics de la ciutat i el funcionament de la mateixa oficina.

imagen

L’Oficina de Turisme de Manresa ha rebut la visita de 120 alumnes de 2n d’ESO de l’IES Pius Font i Quer, acompanyats dels seus mestres, per tal de saber quins són els principals recursos turístics de la ciutat i el funcionament de la mateixa oficina.

 

L’objectiu d’aquests alumnes és elaborar, per al seu crèdit de síntesi, una espècie de gimcana pels diferents espais turístics de la ciutat. Per aquest motiu les informadores de Manresa Turisme han explicat als estudiants, dividits en dos grups, detalls sobre els espais més visitats i més atractius de la ciutat i han respost els seus dubtes sobre temes com la mobilitat o la rebuda als visitants. 

 

La tasca de de la Fundació Turisme i Fires de Manresa i l’atractiu turístic de la ciutat està esdevenint material pedagògic a les escoles en els diferents nivells. A aquesta i altres experiències relacionades amb Manresa 2022, s’hi suma tot el curs escolar de l’assignatura de vendes i espais comercials que hi va dedicar el cicle formatiu de grau superior de Polítiques de Màrqueting de l’Institut Guillem Catà l’any passat.

Documents relacionats

  • imagen