Tot a punt per a la celebració a Manresa del 1r Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià

Les places Sant Domènec, plaça Porxada, i els pistes del Complex Vell Congost i Ateneu les Bases seran una gran festa del bàsquet durant aquest de setmana.


imagen

Manresa ja té tot a punt per a la celebració aquest cap de setmana del 1r Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià, que s’emmarca dins la programació del projecte Manresa 2022, i que compta amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol i dels clubs de la ciutat.

 

Aquest torneig es disputa en dues modalitats: una en format de 3x3, que se celebra demà a la plaça Sant Domènec i la plaça Porxada, i l’altra en la modalitat 5x5 en la categoria premini que tindrà lloc entre dissabte i diumenge al Complex del Vell Congost i l’Ateneu les Bases.

 

La Modalitat 3x3 es disputarà durant tot el dia partits del quadre obert que pertany al Circuit 3x3 de la Federació  amb les categories de cadet fins a sènior, masculí i femení (30 equips). A Manresa de forma excepcional es diputarà la modalitat de categoria Pre-infantil (U13) masculina i femenina, amb 16 equips, reservada a seleccions i combinats per on transcorre el Camí Ignasià (final a les 17.30 hores). Les seleccions participants en aquesta modalitat són són Euskadi A,  Euskadi B, la Rioja, Navarra, Lleida, Anoia, Bages i Osona.

 

A les 18.30 h, hi haurà una  recepció dels equips, seleccions i combinats per on transcorre el Camí Ignaià, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, entre d’altres autoritats i representants federatius i de clubs.

 

Els equips convidats  a la recepció en  la modalitat de 5x5, Club Iraurgi d’Azpeitia; Colegio San Ignacio de Pamplona; Club El Olivar de Zaragoza; i Colegio El Salvador de Zaragoza. De la modalitat del 3x3 hi haurà les seleccions d’Euskadi, Rioja, Navarra, Lleida, Anoia, Bages i Osona. Posteriorment, a les 19.15 h, a la Plaça Sant Domènec,  hi haurà lliurament de trofeus en la categoria 3x3.

 

Diumenge continuaran els partits del torneig premini, tant a l’Ateneu les Bases com al Complex Vell Congost, on a les 17.15 h, es farà el lliurament de trofeus en la modalitat 5x5 i la cloenda del 1r Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià.

 

 

Documents relacionats

  • imagen