L'Ajuntament de Manresa fa un tractament contra les males herbes a diferents espais de la ciutat

L'actuació començarà el dilluns 6 de maig i està previst que finalitzi el divendres 17. Es durà a terme els dies laborables de les 7 del matí a les 3 del migdia.

imagen

El Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Manresa continuarà el tractament fitosanitari, que va iniciar el mes d’abril, pel control de les males herbes en diferents zones verdes i escocells de la ciutat.

 

L’actuació, que es durà a terme a diari, començarà dilluns 6 de maig i preveu la seva finalització el divendres 17 del mateix mes. Els treballs es fan en horari de 7 del matí a 3 del migdia i s’apliquen les mesures de precaució i seguretat establertes en aquest tipus d’actuacions.

 

Calendari de treball 

Dilluns 6 de maig: Plaça Mallorca, Ginestes, Camí de les Aigües, habitatges Cots, Talaia, creu Guixera

 

Dimarts 7 de maig: Biblioteca FUB, , Av. Universitària, rotonda Avinguda Universitària, Democràcia, Aneto, Pirineu, Madrid, Saragossa, Mestre Albagés.

 

Dimecres 8 de maig: Pujolet, Bambylor, Tossal dels Cigalons, Selves i Carner, Salvador Espriu.

 

Dijous 9 de maig: Parc Bruc, Plaça 8 de Març, Florinda

 

Divendres 10 de maig: Avecrem, Panyos, Jutjats

 

Dilluns 13 de maig: Guia, Comtals, rotonda Bufalvent

 

Del dilluns 13 de maig al divendres 17 es farà el tractaments als escocells dels arbres dels següents carrers:

 

Dilluns 13 de maig: Castellfollit, Castellgalí, Castelltallat, Lluís Millet, Joana Herms, Amadeu Vives, Camí Vell de Santpedor, Concòrdia

 

Dimarts 14 de maig: Bertran de Castellbell, Bernat de Cabrera, Bernat de Sallent, Carrasco i Formiguera, Plaça Font de les Oques, Passatge Ramon Iglèsies, Callús.

 

Dimecres 15 de maig: Puigmal, Plaça Democràcia, Avinguda Joncadella, Sant Antoni Abad, Verge de les Angusties, Cistòfor Colom, Passatge Cistòfor Colom, Guillem Catà, Dibuixant Vilanova, rampes Tossal dels Cigalons.

 

Dijous 16 de maig: Prudenci Comellas, Passatge Sinera, Ferrer Vidal (Avecrem), Previsió, Font dels Panyos, Plaça 8 de març, Parc Bruc, Panyos escales, Panyos Nord, Apotecari.

 

Divendres 17 de maig: Passeig del Riu, La Guia, Fonoll, Menta, Sàlvia.

Documents relacionats

  • imagen