Dilluns comença el període d’inscripció dels Casals Esportius Municipals d’estiu

Els casals, dirigits a infants d’entre 8 i 14 anys, permetran fer activitats com BTT, canoa, handbol, beisbol... a diverses  instal·lacions de la ciutat entre els mesos de juny i juliol. Les Piscines Municipals i l’Ateneu les Bases també inicien els processos de preinscripció aquest dilluns.

imagen

Aquest dilluns, 13 de maig, a les 10 del matí s’obre el termini per inscriure els infants als Casals Esportius Municipals d’estiu. Igualment, les Piscines Municipals i l’Ateneu les Bases també obriran, a partir de dilluns, el període de preinscripció per a les activitats que aquests equipaments organitzen.

 

En el cas de les Piscines Municipals, del 13 al 19 de maig, tindran preferència els clients, i a partir del 20 de maig serà el torn del públic en general. En total, hi haurà desenes d’activitats pensades perquè la mainada pugui aprofitar els mesos de més calor.

 

Els Casals Esportius Municipals tindran dues vies per a inscriure’s:

 

  • On line: a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa seguint els següents passos: Accedir al formulari d’Inscripció del Casal Esportiu Municipal 2019 i emplenar les dades; Pagar on line mitjançant targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d’autoliquidació; Descarregar l’autorització que s’haurà de retornar abans del 31 de maig, degudament emplenada i signada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC, Pl. Major, 1) o a la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa (Edifici Infants, Ctra. de Vic, 16. 1a planta); En finalitzar la inscripció, es rebrà un correu-e de confirmació on es podrà consultar les dades.

 

  • Presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en l’horari d’atenció al públic i seguint els següents passos: Facilitar les dades d’inscripció; pagar mitjançant document d’autoliquidació; emplenar i retornar l’autorització paterna.

 

Activitats variades

 

Els Casals ofereixen múltiples activitat, relacionades amb l’esport i l’activitat física. Així, els dilluns, dimecres i divendres, es duran a terme a la Zona Esportiva del Congost:  BTT, Atletisme, Tir amb Arc, Judo, Intercrosse, Handbol, Vòlei platja i Gimnàstica Artística.

D’altra banda, els dimarts i dijous, l’activitat es traslladarà al Parc de l’Agulla on s’hi duran a terme els esports següents: Canoa, Caiac, Beisbol, Rugbi touch i també Jocs tradicionals.

 

Quatre torns d’activitat i 110 places disponibles per torn

 

S’estableixen un total de 4 torns: del 25 al 28 de juny, de l’1 al 5 de juliol, del 8 al 12 de juliol i del 15 al 19 de juliol. El preu serà de 44 euros el torn de juny i 55 euros els torns restants, que si es disposa de beca queda reduït 15,40 euros el torn de juny i 19,25 els del mes de juliol.

 

En total hi haurà 110 places per torn.

 

Per tenir accés a les beques s’ha d’estar empadronat a Manresa i que es pugui acreditar, com a mínim, una d’aquestes circumstàncies: Ser beneficiari de beca de menjador del curs 2018-2019 per motius socioeconòmics;  haver rebut ajut per material escolar durant el curs 2018-2019; o bé formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

 

En cas de complir un d’aquests requisits de beca caldrà comunicar-ho en el moment de formalitzar la inscripció i presentar, si s’escau, la documentació pertinent a la secció d’esports abans del dia 31 de maig.

 

Preinscripció als cursets a les Piscines Municipals

 

Del 13 al 19 de de maig s’obren també les preinscripcions als Campus Esportius de les Piscines Municipals adreçades a clients preferents (abonats, fills d’abonats i cursetistes en actiu) que les han de fer efectives a la recepció del centre. A partir del 20 de maig i fins al 16 de juny les inscripcions estaran obertes a tothom i es poden realitzar presencialment i online al web de les piscines. Les places són limitades i s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció.

 

Les activitats estan pensades pels infants nascuts entre el 2007 i 2015, i consisteixen en jocs aquàtics, cursets de natació, tallers i manualitats, jocs esportius, psicomotricitats pels més petits i bany a la piscina d’estiu.

 

En total, s’oferiran 8 torns: del 25 al 28 de juny; del 1 al 5 de juliol;  del 8 al 12 de juliol; del 15 al 19 de juliol; del 22 al 26 de juliol; del 29 de juliol al 2 d’agost; del 26 al 30 d’agost i del 3 al 6 de setembre.

 

Pels interessats, el dia 7 de juny, a dos quarts de 8 de vespre, es realitzarà una reunió a les instal·lacions de les piscines per a tots els pares i mares per explicar el funcionament dels cursets i resoldre dubtes.

 

L’Ateneu també obre inscripcions el dilluns, 13 de maig

 

Una altra de les entitats que proposa activitats durant l’estiu és l’Ateneu les Bases. Les Jornades Infantils, adreçades a nens i nenes de P3 a 1r d’ESO, es duran a terme del 25 de juny al 26 de juliol, i del 3  al 6 de setembre.

 

Els torns d’activitats s’organitzen en 6 períodes: del 25 al 28 de juny, de l’1 al 5 de juliol, del 8 al 12 de juliol, del 15 al 19 de juliol, del 22 al 26 d juliol i del 3 al 6 de setembre

 

Les inscripcions s’obriran el dilluns, 13 de maig, i fins a emplenar les places i es podran fer a la recepció de l’Ateneu de dilluns a divendres, de 17 a 19 h i dilluns i dimecres, de 11 a 13 h.

 

El Campus d’estiu estarà carregat d'esports, activitats i jocs en anglès! 
i a més a més... sortides sorpresa i tallers.

 

Per a més informació, es pot consultar la seva pàgina web, o participar en la jornada a la reunió informativa del divendres 17 de maig a les 19.15 h a l'Auditori Ateneu Les Bases.

Documents relacionats

  • imagen