Manresa acull gairebé 2.800 persones a la cloenda del Cicle de Passejades de Marxa Nòrdica de la Gent Gran de la Diputació de Barcelona

Aquest any el municipi amfitrió va ser Manresa (el Parc de l’Agulla), juntament amb Santpedor (des d’on es fa fer la sortida de la Caminada) i amb la col·laboració de Sant Fruitós de Bages

imagen

Cada any, la Diputació de Barcelona organitza la cloenda del Cicle de Passejades de Marxa Nòrdica de la Gent Gran en un municipi diferent dels que han participat durant el curs al cicle de caminades. La cloenda és una festa on es reuneixen tots els participants de tots el municipis de la província de Barcelona que han participat en el cicle de caminades durant l’any. La festa consta d’una caminada i vàries activitats lúdiques.

 

Aquest any el municipi amfitrió va ser Manresa (el Parc de l’Agulla), juntament amb Santpedor (des d’on es fa fer la sortida de la Caminada) i amb la col.laboració de St Fruitós de Bages. La jornada va ser un èxit tant per l'espectacularitat del recorregut fet com per les activitats que es van dur a terme al parc de l'Agulla. Tots els avis i àvies van poder gaudir d'una espectacular cloenda.

 

La trobada s’ha fet durant dos dies, dimecres 15 i dijous dia 16 de maig. Dimecres van participar 36 municipis amb 1.400 àvies i avis, i dijous van participar 38 municipis amb 1.340 àvies i avis. En total 2.740 participants. Manresa va participar dimecres amb 43 avis i àvies. Santpedor i Sant Fruitós ho van fer ahir dijous.

 

Activitats de la jornada


1r: Caminada de 6 km. Sortida de Santpedor i arribada al Parc de L’Agulla de Manresa, resseguint la Sèquia.

 

2n: En arribar al parc de l’agulla tots els caminadors que portaven bastons de marxa nòrdica van fer un taller de Marxa Nòrdica al voltant del Parc de l’Agullla, els que no en portaven van ver una extensió de la caminada cap al Turonet del Guix per tornar al Parc de l’Agulla.

 

3r: Al parc de l’Agulla, taller de Moviment expressiu

 

4rt: Dinar al parc

 

5è: Taller de ball: Cançons Inolvidables

 

6è: Parlament d’autoritats i entrega de Diplomes

 

7è: Comiat a les 16.45 h.

Documents relacionats

  • imagen