Clubs esportius i l’Ajuntament fan pinya per afrontar el tram decisiu de la temporada, amb el lema “A Manresa fem equip”

Set clubs esportius de la ciutat s’han reunit aquest migdia sobre el sintètic de l’estadi d’atletisme del Congost per fer una fotografia conjunta, una acció batejada com “A Manresa fem equip”. L’obejctiu, fer pinya i desitjar-se sort de cara al tram final de la temporada, en què tots tenen reptes a l’abast. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, han destacat que la temporada que han fet tots ha estat extraordinària, passi el que passi, i han posat en valor especialment els resultats destacats dels equips femenins.

imagen

El Baxi Manresa pot classificar-se aquest diumenge per al play off pel títol de la lliga ACB si guanya a Saragossa. El CE Manresa de futbol es juga l’ascens a Tercera Divisió, a Lleida. I com ells, d’altres clubs afronten els propers dies reptes importants, per culminar una temporada que en general ha estat molt exitosa.


Per tot plegat, per fer pinya, desitjar-se sort i rebre l’escalf i el suport de l’Ajuntament i, per extensió, del conjunt de la ciutat, representants dels clubs s’han aplegat aquest migdia en una foto conjunta, amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta. Tal com es va fer l’any passat, l’acció arriba just en el moment d’afrontar el tram final de la temporada i amb alguns reptes esportius que encara es poden assolir. El lema ha estat, de nou, “A Manresa fem equip”.


Tant l’alcalde com el regidor han felicitat els clubs per la bona feina feta, i els han expressat tot el suport de cara als compromisos dels propers dies, que poden contribuir a reforçar encara més la capitalitat esportiva de Manresa.


A la foto hi ha estat presents membres del Baxi Manresa, que es juga l'entrada al Play-off pel títol de la Lliga ACB aquest diumenge; CA Manresa, pel fet que el seu equip femení absolut es juga la permanència a la Divisió d'Honor; Club Gimnàstica Egiba, l’equip femení del qual participa a la final de la Lliga Iberdrola; CE Manresa, que es juga l'ascens del primer equip a Tercera Divisió; Futbol Sala Manresa, que lluita per jugar la final de la Copa Catalunya, i ja ha aconseguit plaça per la Copa del Rei i el subcampionat de Lliga; el Bàsquet Joviat, amb l'equip absolut femení que jugarà la Final a 4 per a l'ascens a la Copa Catalana; i el Vòlei6 Manresa, l’equip femení del qual ja ha assolit l'ascens a Segona Catalana.


Per part del Baxi Manresa hi havia el capità, Álvaro Muñoz, l’entrenador, Joan Peñarroya, i el directiu Jordi Singla; per part del CA Manresa l’atleta Eulàlia Torrescasana, la presidenta Mercè Rosich i el director tècnic Joan Lleonart; del Club Gimnàstica Egiba, la gimnasta Carla Font i l’entrenadora Míriam Font; del CE Manresa, el jugador Noah Baffoe i el directiu Luis Villa; del Futbol Sala Manresa, el capità de l’equip, Carlos Corvo, i el president Pere Joan Pusó; del Bàsquet Joviat, la jugadora Carla Romeu, l’entrenador Gerard Barbé i el directiu Jaume Sensat; i finalment, del club Vòle6 hi han assistit la jugadora anna Torras i l'entrenador Pau Llach.

Documents relacionats

  • imagen