Demà finalitza el termini per a les inscripcions anticipades de la 4a edició de la Marxa per l'Anella Verda

Els primers 500 inscrits tindran un regal especial. La prova es farà aquest diumenge, 5 d’octubre, i es podrà optar per caminada curta, una caminada llarga, una pedalada amb BTT o per la pedalada familiar.

imagen

Demà finalitza el termini per a les inscripcions anticipades per a la Marxa per l'Anella Verda que celebrarà el proper diumenge 5 d’octubre la seva quarta edició amb sortida i arribada a la plaça de Sant Domènec, en el marc dels actes programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Manresa. Les inscripcions anticipades es poden fer per internet a l'adreça: www.anellaverdamanresa.cat o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament de Manresa, al Centre Excursionista Montserrat i l’Esport Ciclista Manresà.

El preu de la inscripció anticipada és de 6 euros per les persones no federades; 4 euros per als federats a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) o a la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). En aquest cas, caldrà donar el número de llicència en el moment de la inscripció i presentar el carnet el dia de la Marxa. També hi haurà un preu de 10 euros el Pack Familiar (1 adult + 1 menor fins a 16 anys).

El mateix dia de la prova, en cas que no s'hagin esgotat les previsions de 800 participants, es podran fer inscripcions a la taula de lliurament de dorsals de 8.30 a 10.00 hores amb un suplement de 3 euros.

La inscripció dóna dret a assegurança, avituallaments i obsequi de record. Per als primers 500 inscrits hi haurà un regal especial. A més, l’organització disposarà d’un servei d’ambulància en cas d’accident durant la prova.

Proves per a totes les edats

Una caminada curta, una caminada llarga, una pedalada verda amb BTT i una pedalada familiar tornaran a ser les propostes d’una festa popular que permet descobrir nous indrets i conèixer millor l'entorn de Manresa, que ha esdevingut una zona de referència del lleure, amb espais singulars d'alt valor ambiental i paisatgístic, senders histò rics, camins, miradors i molts més racons per descobrir ideals per fer-hi activitat física.

La Marxa està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Manresa i les entitats integrants de la Comissió de l'Anella Verda de Manresa, amb l'assessorament tècnic del Centre Excursionista Montserrat pels itineraris a peu i de l'Esport Ciclista Manresà per a la pedalada amb BTT.

La caminada curta tindrà un recorregut de 11 km i 250 metres de desnivell positiu, la caminada llarga serà de 18 km i 450 metres de desnivell positiu . Pel que fa a les pedalades, es tornarà a fer una pedalada familiar de 10 km amb un recorregut que combinarà camins de terra i asfalt i que enguany inclou una visita a la Torre Lluvià, una joia arquitectònica modernista en ple procés de restauració. La Pedalada en BTT tindrà un recorregut de 35 km i 700 metres de desnivell positiu, am b una variant opcional per als ciclistes amb més bona forma que tindrà un 1.040 metres de desnivell positiu.

Horaris de sortida

La sortida i arribada de la Marxa serà a la plaça Sant Domènec amb els següents horaris:
• 08.30: Sortida BTT
• 09.00: Sortida caminada llarga
• 09.30: Sortida caminada curta
• 10.00: Sortida Pedalada Familiar - Pedalada Mobilitat
• 11.30: Inici del BiciMostra
• 14.00: Tancament de la Marxa
Mitja hora abans de cada sortida, caldrà recollir la polsera de participació.

Quarta edició de la BiciMostra

Dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a l'arribada a la plaça Sant Domènec tindrà lloc la quarta edició de la BiciMostra, amb tot d'activitats i estands informatius d'empreses i entitats qu e presentaran les novetats. Des de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda, a la Plaça Sant Domènec, es podran provar diferents tipus de bicicletes i veure exhibició de tricicles. Hi haurà també un servei d'ITB (Inspecció Tècnica de Bicicletes) per a comprovar l'estat de qualsevol bicicleta. Així mateix es farà promoció de bicicletes de segona mà.


Documents relacionats

  • imagen