La regidora de Turisme de Vic presenta a Manresa l'exposició sobre la capital osonenca que es mostrarà durant la Fira Mediterrània

L’exposició és fruit d’un acord entre les ciutats de l’Eix que ha de servir per promoure el turisme entre les comarques de l’interior. Manresa ja va mostrar els seus atractius turístics a Vic durant el Mercat de Música Viva celebrat el setembre

imagen

La primera tinent d’alcalde i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra, ha visitat Manresa per presentar una exposició i l’audiovisual que serviran per promocionar la capital de l’Osona durant la fira Mediterrània de Manresa.

Erra ha explicat que la trobada és “el resultat d’uns acords amb les diferents ciutats de l’EIX amb l’objectiu de fomentar el turisme a les comarques de l’interior, i estrènyer vincles per col·laborar també en d’altres camps com el cas de les universitats de Manresa i Vic”.  Així, durant el Mercat de Música Viva de Vic i fins el 30 de setembre, Manresa va exposar imatges representatives de la capital del Bages sobre un suport consistent en una rèplica del Quiosc de l’Arpa. La regidora de Vis ha afegit que “l’intercanvi ja es va fer amb Girona, s’està fent amb Lleida i amb Manresa i seguidament es realitzarà amb Olot, per la proximitat de tots dos municipis”.

La regidora de comerç i Turisme i Promoció Econòmica, Sílvia Gratacós, que ha rebut Erra, ha explicat que aquesta col·laboració entre les ciutats de l’eix ha de servir per  apropar-les i aprofitar el turisme que reben durant les fires locals per promocionar-se mútuament. A més en el cas de Manresa i Vic, ha dit, “cal deixar enrere la barrera de l’enfrontament entre les dues ciutats i sumar sinergies per compartir projectes”. 

Documents relacionats

  • imagen