L'Obra Social “la Caixa” renova la seva col·laboració en l'organització de la Nit de l'Esportista de Manresa

El regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta;  els representants de l’entitat financera; i el president del Manresa Futbol Sala, entitat organitzadora de l’edició d’enguany, han refermat avui l’acord de col·laboració per a la celebració de la gran festa de l’esport manresà.

imagen

La directora de l’Àrea de Negoci de Manresa, Montse Benítez, i el director de l’oficina Store - Passeig Pere III de CaixaBank, Damià Flórez, han refermat avui el patrocini, un any més, de l’Obra Social de "La Caixa" per a la celebració de la Nit de l’Esportista 2019. La renovació d’aquest suport de l’entitat bancària s’ha visualitzat en un acte celebrat a la mateixa oficina Store del Passeig, i que ha comptat també amb la presència de Jordi Serracanta, regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Manresa; i Pere Joan Pusó, president del Club Manresa Futbol Sala, entitat organitzadora de l'edició d'enguany.

 

L’Obra Social “la Caixa” manté així la línia de col·laboració dels últims anys amb la celebració de la Nit de l’Esportista, especialment en el reconeixement dels premis a millor esportista Paralímpic, reservat a esportistes amb discapacitat física i/o sensorial, i a millor esportista  Special Olímpics, per esportistes amb discapacitat intel·lectual.

 

Enguany el premi al millor esportista Special Olímpics s’atorgarà ex aequo als gimnastes de l'EGIBA que van participar als World Games, la competició internacional més important que es fa per a esportistes Special Olympics, que es va disputar a Abu Dhabi: Carles Calavera, que va aconseguir tres medalles en els aparells de d’anelles, salt i terra; i Amaia Valentín, va obtenir el bronze a la general.

 

El premi al millor esportista Paralímpic recaurà a l’equip Manresa Wheelchair Rugby, que és la secció de rugbi en cadira de rodes del Manresa Rugby Club des del setembre del 2018 i que aquests mateix cap de setmana va participar a la Copa Catalunya de la modalitat.

 

Documents relacionats

  • imagen