El Centre Històric tornarà a bullir amb la "Manresa Street Night", la cursa que recorre els indrets ignasians

La competició, organitzada conjuntament pel Grup Cube i l’Ajuntament de Manresa, tindrà lloc el dissabte 15 de juny i consta de dues modalitats, una prova de 5 i una de 10 quilòmetres en un circuit totalment urbà i que vincula l’esport amb la dinamització del Centre Històric.

imagen

Dissabte, 15 de juny a les 9 del vespre, Manresa donarà el tret de sortida a la quarta  edició de la “Manresa Street Night”, la cursa nocturna que transcorre per espais emblemàtics dels Centre Històric de la ciutat. Es tracta d'una proposta lúdica i esportiva organitzada conjuntament pel Club de Fitness Cube i l’Ajuntament de Manresa.

 

Els detalls de la nova edició d’aquesta prova esportiva han estat presentats aquest matí  pel regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Manresa; Jordi Serracanta, i el director del Grup Cube, Lluís Serracarbasa. També els acompanyaven Jesús Sorroche del Grup Cube i representants de les empreses col·laboradores com Josep Mª Casas i Alba Arévalo d’Autotransversal i Francesc Pons d’Inprovor.

 

Serracanta ha obert la roda de premsa expressant el seu agraïment al grup Cube “per donar continuïtat aquesta prova que posa en valor el patrimoni manresà en el marc de la Manresa 2022 al mateix temps que es practica activitat física”. Després, Lluís Serracarbassa ha explicat els detalls tècnics de la competició i ha confirmat “la participació d’Oussama Chouati en la prova de 5 quilòmetres”.

 

Cursa de 5 i de 10 km

 

Hi haurà dos tipus de modalitats, una cursa popular de 5 i una de 10 quilòmetres, la característica principal de les quals és que és tracta d’un circuit totalment urbà, per la qual cosa presenta certs desnivells en el traçat.

 

Sortida a les 21 hores

 

El recorregut del circuit de10 km és el següent: la sortida a les 21 hores serà a Crist Rei (a 200 metres del Club Fitness Duo) i l’arribada a la Plaça Major, i passarà pels punts més interessants de la capital del Bages per donar més valor a la cursa:

 

  • § Crist Rei, Passeig Pere III, Muralla Sant Francesc, plaça Gispert,  Basílica de la Seu,  La Cova de Sant Ignasi, Pont Vell, carrer del Born i plaça Major.

 

Hi haurà un avituallament líquid al quilòmetre 5 en la prova de10 km. Es demana a tots els corredors que siguin respectuosos amb l’entorn i utilitzin  de forma responsable els contenidors de recollida selectiva disposats en el recorregut i a la meta.

 

Els participants podran utilitzar les guixetes dels vestidors del Club de Fitness Duo per poder guardar les seves pertinences. També podran fer ús de les dutxes.

 

Obsequis

 

Tots els inscrits a la “Manresa Street Night” rebran una samarreta tècnica de regal en el moment de recollir el dorsal i el xip. Igualment, els participants que creuin la meta se’ls obsequiarà amb la bossa del corredor amb regals de cortesia dels diversos col·laboradors.

 

A més, també es durà a terme un sorteig de productes dels comerciants del carrer Barcelona i altres col·laboradors de la cursa.

 

Inscripcions i preus

 

Les inscripcions es poden fer online a través de la pàgina web www.cube.cat o presencialment als centres del Grup Cube: Cube Fitness Club i Club Duo. El preu de la inscripció és de 15 euros l’entrada anticipada i 20 euros el mateix dia de la cursa.

 

El termini d’inscripcions es tancarà quan s’arribi a 999 persones apuntades.

 

Categories i trofeus

 

Els trofeus es lliuraran, aproximadament a les 22.30 hores i es premiarà als tres primers atletes classificats en categoria masculina i femenina d’ambdues curses.

Documents relacionats

  • imagen