Tall de trànsit en un carril de la Ctra. Pont de Vilomara, entre Sant Blai i Sant Maurici

Amb motiu dels treballs de canalització i connexió del servei elèctric inclosos dins el Projecte d'Urbanització del Pla Parcial Sagrada Família


El Servei de Projectes Urbans i infraestructures territorials ha comunicat que dins les obres del Projecte d’urbanització del Pla Parcial Sagrada Família (fase 1), a partir de demà dimarts 18 de juny, amb motiu dels treballs de canalització i connexió del servei elèctric a les noves instal·lacions del Pla Parcial, les afectacions al trànsit seran les següents:

 

  • Es tallarà al trànsit de vehicles el carril de circulació de Ctra. Pont de Vilomara entre carrer St. Blai i carrer sant Maurici en direcció carrer Viladordis. Es mantindrà el carril de circulació de ctra. pont de Vilomara en direcció als barris Balconada i Cal Gravat.

  • Els vehicles que circulin per Ctra. Pont de Vilomara provinents del carrer Sant Llàtzer es desviaran per carrer Sant Blai en direcció als barris Balconada i Cal Gravat.

  • Els vehicles que circulin per carrer Sant Maurici podran circular per ctra. Pont de Vilomara en direcció a carrer Viladordis i en direcció als barris Balconada i Cal Gravat.

 

És previst que aquests treballs durin 2 setmanes.