La regidoria de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa organitza el taller 'Escriure les teves memòries'

• El taller d’escriptura comença el 10 d’octubre, és gratuït i es farà a l’Espai per a la Gent gran de l’Ateneu les Bases.

El dia 10 d’octubre comença el taller “Escriure les teves memòries” que es realitzarà a l’Espai per a la Gent gran de l’Ateneu de les Bases, situat al carrer Cintaires, 30-32 2 n. El taller constarà de deu sessions d'una hora i mitja de durada. Es farà tots els divendres a dos quarts de 5 de la tarda i serà impartit per Gal·la Garcia Casarramona.


El taller està organitzat per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb la Biblioteca de l’Ateneu de les Bases, i s’ofereix a persones grans de manera gratuïta, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents gèneres narratius del relat vivencial; posar en valor el recull de la memòria oral com a subjecte de coneixement i part de la nostra història comuna; perdre la por davant el full en blanc; facilitar totes les eines necessàries per començar un projecte personal de redacció de les pròpies memòries i aprendre a planificar i estructurar continguts.

Les inscripcions es poden fer a:

• Regidoria de Gent gran. tel. 938752486 (matí). Correu electrònic gentgran@ajmanresa.cat

• Biblioteca de l’Ateneu. Dimarts i dijous de 10.30 h a 13.30 h; Dissabte de 10.00 h a 14.00 h; Dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h. Tel 93 515 30 31. Correu electrònic b.manresa.ab@diba.cat