Prohibició per realitzar tasques agrícoles per l’onada de calor i el greu risc d’incendis

Això serà així mentre es mantingui l’activació simultània del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) i del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT). La resolució ha estat signada pel Conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch

imagen

Atesa l’onada de calor i el greu risc d’incendi per la situació meteorològica existent (que s’ha materialitzat en diversos incendis a tot Catalunya), la Generalitat de Catalunya ha prohibit la utilització en tasques agrícoles de qualsevol màquina recol·lectora o empacadora de palla de cereal. Això serà així mentre es mantingui l’activació simultània del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) i del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT), o bé fins que es dicti nova resolució deixant sense efecte aquesta.

Segons informa la resolució, l’incompliment d’aquesta prohibició pot donar lloc a la imposició de les sancions previstes a la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya i altres responsabilitats que se’n puguin derivar de l’ordenament jurídic vigent.

 

Podeu consultar la resolució del Conseller d'Interior, Miquel Buch, al següent enllaç

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen