El festival de cultura urbana "Stalow Fest" torna demà a Manresa crescut i amb novetats com el "beatbox"

El festival, que es durà a terme de les 10 del matí fins a les 3 de la nit al Congost, oferirà competicions d’skate, Freestyle Dance Contest, Batalla de Gallos (improvisació lírica) i una festa nocturna de pagament amb artistes de gran renom com “Ricky Hombre Libre”, “Santa Salut”, “Elane”, “Marta B i BX1D” i “Trio Psicosis”. 

imagen

Demà, dissabte 29 de juny, arriba la 5a edició del festival de cultura urbana “Stalow Fest” que tindrà lloc de les 10 del matí a les 3 de la nit al recinte del Congost, a la zona de l’skate park i a l’interior del complex.

 

El projecte, organitzat per l’Associació juvenil Stalow en estreta col·laboració amb Manresa Jove (regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa), es reafirma i aporta novetats importants com la incorporació del “beatbox” amb la celebració de la “Spanish Beatbox Battle 2019”, que es la final espanyola d’aquesta modalitat i que començarà a les 10 del matí.

 

Al llarg de tot el dia, el públic assistent es podrà endinsar a la cultura urbana amb les competicions d’skate, Freestyle Dance Contest, Batalla de Gallos (Improvisació lírica), a més, un grup de grafiters pintarà les parets del costat del «skatepark», es tracta d’una iniciativa coordinada per  Murs Plàstics, un projecte de la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central i patrocinat per  Montana colors i pintures Sagrada Família.

 

A diferència de les passades edicions, enguany s’ha organitzat una festa nocturna de pagament  amb artistes de gran renom com “Ricky Hombre Libre”, “Santa Salut”, “Elane”, “Marta B i BX1D” i “Trio Psicosis”.

 

L’Associació Juvenil Stalow Manresa (entitat no lucrativa impulsora d’aquest projecte) ha inaugurat aquest any un portal de micromassenatge a la plataforma “Mi grano de arena” per tal de recollir els fons que necessiten pel festival.

 

L'entrada és gratuïta, així com les inscripcions a les competicions, que es poden fer a través del web www.stalow.com  o de les xarxes socials (@stalowfest).

 

Stalow Fest al detall

 

10 h:   Obertura del recinte

Classes de skate  

Spanish Beatbox Batte

13 a 16 h: Freestyle Dance Contest: Dins pavelló (pista escenari).

17 h:   Batalla de Gallos (Improvisació lírica):

18 h:   Skate Party

21 h:   Concert exterior 1 (Sad Boys.) .

22 h:   Concert exterior 2 (JJS Prod)

23 h:   Concert interior 1 (Trio Psicosis) Obertura pavelló a les 22:50

24 h:   Concert interior 2 (Ricky Hombre Libre)

01 h:   Concert interior 3 (Marta B & BX1D)

02 h:   Concert interior 4 (Elane & Santa Salut). Tancament portes pavelló.

Documents relacionats

  • imagen