L'Ajuntament de Manresa acollirà dimecres vinent una reunió del Consell Executiu de la Generalitat

El President de la Generalitat, Quim Torra, i els consellers i conselleres del Govern seran dimecres vinent, 3 de juliol, a Manresa, amb motiu de la reunió del Consell Executiu, que tindrà lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament. La convocatòria respon a la voluntat del Govern d'apropar les reunions al territori.

imagen

Les reunions del Consell Executiu se celebren cada setmana i habitualment tenen lloc al palau de la Generalitat. Dimecres vinent, però, l'escenari de la reunió serà el Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa. El President del Govern català, Quim Torra, i els consellers i conselleres es reuniran a la capital del Bages. La convocatòria respon a la voluntat d'apropar les reunions del Consell Executiu al territori, per simbolitzar la importància que el Govern dona al conjunt del país.

 

Durant aquesta legislatura, ja s'han fet reunions del Consell Executiu fora del palau de la Generalitat, concretament a les comarques gironines (Sant Julià de Ramis), i a l'àrea de Pirineu i Aran (Viella). La tercera sortida del consell executiu serà a Manresa. La reunió començarà a les 9 del matí al Saló de Sessions de l'Ajuntament i, com és habitual, amb posterioritat hi haurà la roda de premsa per informar dels acords de Govern, a càrrec de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Documents relacionats

  • imagen