El president Torra encapçalarà demà, dimecres, la reunió del Govern, que se celebrarà a Manresa

El cap de l’Executiu també presidirà un acte en reconeixement a la feina de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) amb motiu de la recent celebració del seu 30è aniversari

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà demà, dimecres dia 3 de juliol, la reunió del Consell Executiu que es farà, excepcionalment, a l'Ajuntament de Manresa.
 
La trobada tindrà lloc a les 9 del matí al Saló de Sessions de l’Ajuntament de la capital del Bages. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió. En acabar, a les 13 hores, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, informarà dels acords presos en roda de premsa, a la Sala de Columnes de l'Ajuntament.
 

Homenatge a la tasca de les ADF
 
Demà mateix, a les 11 hores, el president Torra presidirà un acte de reconeixement a la tasca de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) amb motiu de la recent celebració del seu 30è aniversari al Palau Firal de Manresa.
 
L’acte comptarà amb parlaments de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; del president de les ADF, Xavier Jovés, i de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. El president Torra tancarà l’homenatge amb unes paraules. Posteriorment, visitaran les oficines centrals de les ADF.