El 15 d'octubre acaba el termini per presentar propostes a la beca Art k'suma

Els participants han de ser equips de persones d’edats diferents i des de qualsevol disciplina artística. Les propostes, que s’han de presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran, opten a una dotació econòmica de 1500 euros.

imagen

Els artistes interessats poden presentar els seus projectes a la beca Art K’suma fins el dia 15 d’octubre. Art k’suma, amb una dotació de 1500 euros, és una iniciativa de l’Ajuntament de Manresa per promoure l'intercanvi intergenaracional entre persones d’edats diferents per desenvolupar un projecte en qualsevol disciplina artística (arts plàstiques, visuals, musicals...).

La idea és que s’estableixi una col·laboració entre persones menors de 35 anys i majors de 65 per viure una experiència conjunta i compartir un projecte artístic que pot ser interdisciplinar. Les propostes s’han de presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran (Beca Art K’suma 2014; ctra. de Vic, 16)

Amb l’objectiu de difondre aquesta experiència comuna com a referència de convivència entre generacions, els artistes quedaran compromesos a explicar les seves vivències personals viscudes durant el procés de creació. Així mateix, el treball becat podrà ser exhibit en un espai municipal i, si escau, es proposarà la seva itinerància per altres àmbits expositius.

Un cop la beca sigui atorgada l’equip guanyador comptarà amb dos mesos per portar a terme el projecte.

Els interessats trobaran les bases de la convocatòria al web de l’Ajuntament de Manresa i poden trucar al telèfon 93 875 24 86 per sol·licitar més informació.

Art k’suma un projecte consolidat

L’any 2012 l'actuació musical Purple Pumpkies i la Coral de l'Espai Social Manresa va ser seleccionada per la Generalitat de Catalunya com un dels millors projectes realitzats en motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la solidaritat entre generacions.

L'any 2013 el projecte guanyador va ser una pintura mural de 180 m2 anomenat TENET que es va plasmar a l’Av inguda de les Bases i va ser creada per l’equip format per Berta Oliveras (25 anys), Clara Oliveras (23 anys) i Rosa Rebordosa (80 anys)

Documents relacionats

Bases de la convocatòria beca Art k'suma 2014
  • imagen