Empar Moliner en la inauguració de l'exposició 'Català, llengua d'Europa'

• Tindrà lloc demà, a les 20 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, i amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent.

imagen

Demà dimecres 8 d’octubre, a les 20 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, l’escriptora i periodista Empar Moliner pronunciarà la conferència “Salvar paraules?” en l’acte inaugural de l’exposició “Català, llengua d’Europa”. Hi intervindran, també, la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística Montserrat, Joan Calmet, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

L’exposició, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, vol reflectir la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa.

Romandrà oberta al públic fins al 31 d’octubre i podrà visitar-se de dimarts a diumenge de 18 a 21 h a l’Espai de la Plana de l’Om.


Documents relacionats

  • imagen