La 4a Marxa par l'Anella Verda es farà diumenge 19 d'octubre

L’esdeveniment s’havia de fer el diumenge 5 d’octubre però es va posposar per raons meteorològiques i de seguretat. Les inscripcions es tornen a obrir ara fins el dijous 16 d’octubre, per aquells que hi vulguin participar i encara no s’hi hagin inscrit.

imagen

La quarta edició de la Marxa per l’Anella Verda de Manresa, que s’havia de celebrar diumenge passat, 5 d’octubre, ja té nova data: el diumenge 19 d’octubre. La marxa es va posposar a causa de les condicions meteorològiques i de seguretat.

Totes aquelles persones que es van inscriure per participar a l’activitat el 5 d’octubre i no puguin fer-ho en la nova data, poden passar a recollir l’obsequi a l’OAC, Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça Major, 1) en horari de 8.30h a 14.30h fins el 16 d’octubre.

Les persones que hi vulguin participar, i que no estiguin inscrites, poden fer-ho fins el dijous 16 d’octubre per Internet a www.anellaverdamanresa.cat (inscripció i pagament), o presencialment a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament de Manresa, al Centre Excursionista Montserrat i a Esport Ciclista Manresà. El mateix dia de la prova, en cas que no s’hagin esgotat les previsions de 800 participants, es podran fer inscripcions a la taula de lliurament de dorsals de 8.30h a 10.00 hores amb un suplement en els preus de 3 €.

El preu de la inscripció anticipada és de 6 euros per les persones no federades; 4 euros per als federats a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) o a la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). En aquest cas, caldrà donar el número de llicència en el moment de la inscripció i presentar el carnet el dia de la Marxa. A banda també hi ha el Pack Familiar per 10€ que inclou un adult i un menor de fins a 16 anys).

La Marxa se celebra en el marc dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, amb diferents itineraris, llargs i curts, que es podran fer a peu o en bicicleta; i l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Manresa i les entitats integrants de la comissió de l’Anella Verda de Manresa, amb l’assessorament tècnic del Centre Excursionista Montserrat per als itineraris a peu i de l’Esport Ciclista Manresà per a l’itinerari en BTT.

Dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a l’arribada a la Pl. De Sant Domènec, tindrà lloc el BiciMostra, amb tot d’activitats i estands informatius d’empreses i entitats.

Tots els participants a les diferents proves ho faran amb una polsera-dorsal que s’ha de dur ben visible.

Proves per a totes les edats 

Una caminada curta, una caminada llarga, una pedalada verda amb BTT i una pedalada familiar tornaran a ser les propostes d’una festa popular que permet descobrir nous indrets i conèixer millor l'entorn de Manresa, que ha esdevingut una zona de referència del lleure, amb espais singulars d'alt valor ambiental i paisatgístic, senders històrics, camins, miradors i molts més racons per descobrir ideals per fer-hi activitat física. 

La caminada curta tindrà un recorregut de 11 km i 250 metres de desnivell positiu, la caminada llarga serà de 18 km i 450 metres de desnivell positiu .

Pel que fa a les pedalades, es tornarà a fer una pedalada familiar de 10 km amb un recorregut que combinarà camins de terra i asfalt i que enguany inclou una visita comentada a la Torre Lluvià, una joia arquitectònica modernista en ple procés de restauració. La Pedalada en BTT tindrà un recorregut de 35 km i 700 metres de desnivell positiu, am b una variant opcional per als ciclistes amb més bona forma que tindrà un 1.040 metres de desnivell positiu. 

Horaris de sortida

La sortida i arribada de la Marxa serà a la plaça Sant Domènec amb els següents horaris: 
• 08.30: Sortida BTT 
• 09.00: Sortida caminada llarga 
• 09.30: Sortida caminada curta 
• 10.00: Sortida Pedalada Familiar - Pedalada Mobilitat 
• 11.30: Inici del BiciMostra 
• 14.00: Tancament de la Marxa 

Mitja hora abans de cada sortida, caldrà recollir la polsera de participació. 

Documents relacionats

  • imagen