El joc de taula ‘Manresa 1724’ visita el Born Centre Cultural

El cap de setmana del 4 i 5 d’octubre es va celebrar al Born Centre Cultural de Barcelona el primer festival de jocs i història, un espai per conèixer i fer difusió dels fets històriques de forma lúdica. Manresa hi va participar amb un joc creat amb motiu de la commemoració del Tricentenari. 

imagen

El joc de taula ‘Manresa 1724, reconstruïm la ciutat cremada’, va participar al TriquetFest que es va celebrar el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre al Born Centre Cultural de Barcelona. Es tracta de la primera edició del Festival de jocs i història del Born Centre Cultural que neix amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer jocs que permeten explicar i entendre fets històrics.

El joc “Manresa 1724 Reconstruïm la Ciutat Cremada” és un encàrrec del Museu Comarcal de Manresa al CAE, amb motiu de la commemoració del Tricentenari 1714 – 2014. El joc, que s’inspira en els fets succeïts a Manresa en aquell moment històric, va comptar amb l'assessorament dels historiadors Francesc Vilà i Jordi Piñero.

Durant tot el diumenge els creadors del joc, Ferran Renalias i Nasi Muncunill, van ser a l’espai Jocs i Autors per explicar el funcionament de “Manresa 1724”, al costat d’altres autors de jocs com ara Antonio Catalan, Perepau Listosella o Oriol Comas.

TriquetFest és un esdeveniment dirigit a públic adult i familiar, on es podran descobrir i provar jocs, ja siguin antics o nous, que permeten explicar i entendre fets històrics.

Documents relacionats

  • imagen