Neix 'Viu el Bages', una experiència turística amb caràcter propi i valors de territori

  • L’alcalde de Manresa, Valenti Junyent, ha assistit a la presentació d’una iniciativa que aplega quatre establiments de referència de la comarca: Món Sant Benet, l’Abat Cisneros de Montserrat, el Parador de Cardona i el Mas deLa Sala, amb una vintena d’activitats rellevants.
imagen

Els establiments Hotel Món Sant Benet, Hotel Abat Cisneros de Montserrat, Mas dela Salade Sallent i el Parador de Cardona, i un nombre important d’establiments i serveis de la comarca del Bages, han arribat a un acord, amb el suport de diferents institucions públiques i privades –Ajuntament de Manresa, Manresa Turisme, Parc dela Sèquia, Diputació de Barcelona, GeoParc dela Catalunya Centrali Bages Impuls-, per crear una iniciativa conjunta de promoció del territori.

Aquesta oferta ha estat materialitzada a través d’una capsa regal, anomenada Viu el Bages, que ofereix allotjament per a dues persones en un d’aquests quatre hotels del pack experiència. La capsa inclou, a més, una vintena d’activitats per conèixer els valors de la comarca a nivell gastronòmic, enològic, cultural, històric, paisatgístic i de lleure, que es poden adquirir a uns preus especials.

La presentació d’aquesta iniciativa s’ha fet avui a l’Hotel Abad Cisneros a Montserrat, en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; Pare Ignasi Foses, prior de l’Abadia de Montserrat; Josep Altayó, en representació de Viu el Bages i Bages Impuls; Joan Vinyes, conseller del Consell Comarcal del Bages; Josep Alabern, representant del Parc de la Sèquia; Francesc Vila, gerent de Turisme de la Diputació; Ferran Estruch, alcalde de Cardona; Joan Miquel i Rodríguez, alcalde de Monistrol de Montserrat; i Bàrbara Minoves, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central.

Aquest acord s’ha concretat en la creació d’una capsa regal, anomenada Viu el Bages, que ofereix allotjament per a dues persones en un d’aquests quatre hotels del pack experiència. Aquesta capsa inclou, a més, una vintena d’activitats per conèixer els valors de la comarca a nivell gastronòmic, enològic, cultural, històric, paisatgístic i de lleure, que es poden adquirir a uns preus especials.

La capsa conté la descripció dels allotjaments que han fet possible aquesta iniciativa i també les activitats que es poden realitzar al Bages –ubicació, contingut, preu i valor afegit com a comprador del pack experiència-. Igualment, s’adjunta una explicació extensa d’àmbits tan propis dins els context turístic de la zona, com ara el canal medieval del Parc de la Sèquia, el GeoParc de la Catalunya Central o els atractius més referents de la ciutat de Manresa.

El pack experiència Viu el Bages s’activa des del mateix moment de l’adquisició i a l’hora de fer la reserva en l’establiment escollit només cal donar el número de referència que es troba en el mateix producte, que té una validesa fins el 31 de desembre de 2015. A la pàgina www.viuelbages.cat hi ha tota la informació actualitzada dels establiments, com també de les activitats i els serveis que es van adaptant al producte. El pack Viu el Bages es pot adquirir a cadascun dels quatre establiments i a la botiga virtual de Montserrat http://botiga.montserratvisita.com/producte i progressivament, en altres indrets, dels quals se n’informarà a www.viuelbages.cat.

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen