L'Ajuntament organitza un taller sobre com negociar per tirar endavant un projecte empresarial

Les sessions, adreçades a emprenedors de qualsevol sector, tindran lloc els dies 15 i 17 d’octubre de 9.30 a les 12.30 del matí al Palau Firal.

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa organitza el taller “Negociar per aconseguir un projecte empresarial viable” adreçat a emprenedors de qualsevol sector sense experi& egrave;ncia en la direcció d’empreses i que estiguin interessats en aprendre tècniques de gestió.

El curset, que és gratuït, tindrà lloc el dimecres 15 i el divendres 17 d’octubre al Palau Firal (Polígon Industrial Els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7) de 9.30 a les 12.30 del matí.

L’objectiu final de la formació és dotar a l'emprenedor dels coneixements bàsics per poder negociar amb els diferents col·laboradors (proveïdors, clients, banquers...) amb els quals crearà futurs acords per aconseguir que el seu projecte empresarial sigui viable.

També es posarà en relleu la importància que té recopilar la informació bàsica que el futur empresari necessita abans de tractar amb tots aquests elements.

Per aquest motiu durant les jornades s’ensenyarà a dissenyar un pla d'empresa; s’explicaran les tècniques de negociació que s’han de fer servir per aconseguir finançament; la manera de tractar amb clients i proveïdors; i com han de ser els col·laboradors.

Per informació i inscripcions cal adreçar-se o trucar al CEDEM (Polígon Industrial els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7) al telèfon 93 878 76 25 o enviar un missatge al correu electrònic cedem@ajmanresa.cat