Demà es pavimentarà el tram del carrer Viladordis, entre carretera Pont de Vilomara i carrer Sant Cristòfol

L’actuació formen part del paquet de treballs de millores de les calçades que afectarà a trams de 22 vials de la ciutat i que han començat aquest mes d’agost.

imagen

Continuen els treballs de pavimentació de calçades endegats per l’Ajuntament de Manresa aquest mes d’agost. Demà, dimecres 28 d’agost, les actuacions, que es portaran a terme durant tot el dia i suposaran afectacions al trànsit i al servei públic de transport urbà, tindran lloc al tram del carrer Viladordis que va entre carretera Pont de Vilomara i carrer Sant Cristòfol.

 

Les afectacions de trànsit previstes són les següents:

 

Dimecres 28 d’agost:

 

Carrer Viladordis entre Ctra. Pont de Vilomara i carrer Sant Cristòfol

 

Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Viladordis entre la carretera Pont de Vilomara i el carrer Sant Cristòfol.

 

Els vehicles que circulin pel carrer Viladordis i la carretera Pont de Vilomara (provinents de centre ciutat) es desviaran per la carretera Pont de Vilomara en direcció a al carrer Sant Blai.

 

Els vehicles que circulin per la carretera Pont de Vilomara en direcció al carrer Viladordis (baixada) es desviaran pel carrer Roger de Flor.

 

El carrer Gaudí (el tram entre els carrers Sagrada Família i Viladordis) es regularà en cul-de-sac amb accés i sortida pel carrer Sagrada Família.

 

El servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut en les línies L1 Balconada i L4 Font Valldaura i L8 Perimetral – Estacions, que desviaran el seu recorregut d’acord als desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Gaudí i Mercat Sagrada Família (c. Gaudí).

 

Es previst que les afectacions en aquest vial durin 1 dia.

Documents relacionats

  • imagen