L’Ajuntament de Manresa finança les actuacions de millora del parquet del pavelló del Nou Congost

El pavelló municipal del Nou Congost ofereix una imatge renovada després que durant aquest mes d’agost s’ha polit i envernissat de nou, per tal de tenir-lo a punt per a la temporada 2019-2020 que és a punt de començar. L’Ajuntament, titular de la instal·lació, ha finançat aquestes millores, que han tingut un cost aproximat de 20.000 euros.


imagen

L’equip del Baxi Manresa ja prepara des de fa uns dies la temporada 2019-20, i ho fa al renovat parquet del pavelló municipal del Nou Congost. Durant aquest mes d’agost, el parquet s’ha polit i envernissat de nou. També s’ha aclarit la zona interior de la línies de tres punts, s’ha pintat tot el perímetre vermell de la pista, i s’han pintat de nou totes les línies. Igualment, s’ha canviat la situació dels logotips sobre el parquet. Tot plegat ha tingut un cost d’uns 20.000 euros, que ha finançat l’Ajuntament, titular de la instal·lació.

 

La superfície de parquet és l’original de quan es va construir el pavelló, l’any 1992, i només s’ha havia fet una envernissada fa uns deu anys. Amb l’actuació feta aquest estiu es posa al dia la instal·lació, i es resolen les deficiències que hi havia al parquet. S’ha de tenir en compte, a més, que l’equip jugarà una competició europea aquesta temporada.

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb el regidor d’Esports, Antoni Massegú, i responsables del Bàsquet Manresa ha fet una visita al pavelló per conèixer de primera mà l’actuació que s’ha portat a terme al parquet i ha mostrat a seva satisfacció pel resultat.

Documents relacionats

  • imagen