El mercat agrari i el de brocanters es muden aquest dissabte a causa de la Fira Mediterrània

El productes agrícoles es trobaran a la Muralla del Carme, mentre que els brocanters i col·leccionistes s’instal·laran a la plaça d’Europa, ambdós mercats en horari de 8 a 14h. 

imagen

El mercat de productes agraris i el de brocanters no coincidiran demà al matí a la plaça Major de Manresa, tal com passa cada segon dissabte de mes a causa dels actes de la Fira Mediterrània que tindran lloc davant l’Ajuntament.

Així, els venedors de productes agrícoles estaran ubicats al carrer de la Muralla del Carme, des de les vuit del matí a les dues del migdia, i els venedors d’objectes usats i de tota mena seran a la plaça d’Europa, en el mateix horari.

Com a novetat, aquest mes hi haurà, al costat del mercat agrari, parades dels botiguers que formen part de l’Associació de Comerciants Sobrerroca, plaça Major i Rodalies.

El mercat agrari s’organitza cada dissabte al matí a la plaça Major de Manresa, mentre que el mercat de brocanters se celebra mensualment, al mateix lloc, moment en el qual els coincideixen ambdues activitats.

 

Documents relacionats

  • imagen