L'Ajuntament i la Federació de Cooperatives de Treball organitzen una sessió sobre finançament per a cooperatives

• La sessió formarà part dels actes de la Fira Ecoviure i és realitzarà el proper diumenge 19 d’octubre al Palau Firal.

En el marc del “Programa Municipi Cooperatiu”, l'Ajuntament de Manresa i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya organitzen una sessió sobre instruments de finanançament específics per a cooperatives, impartida per Joana Gómez, directora de Fundació Seira, entitat que dóna suport financer a les cooperatives de treball.

La sessió formarà part dels actes de la Fira Ecoviure i és realitzarà el proper diumenge 19 d’octubre d'11:00 a 12:00 hores, al Palau Firal (Polígon Industrial Els Dolors, c/ Castelladral 5-7, 08240 Manresa).

Inicialment s'exposaran els suports financers per a la iniciació i la creació a les cooperatives, per a la seva consolidació i pel seu creixement. Posteriorment s'habilitarà un espai “FACE TO FACE” on els participants podran gaudir de l'assessorament de la ponent i tractar aspectes específics del seu negoci.

La sessió és gratuïta però les places per l'espai “Face to Face” són limitades. Per reservar una plaça contacteu amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (Dolors Ferré dolors@cooperativestreball.coop o al telèfon 93 318 81 62).

“Municipi Cooperatiu” és un programa centrat en la difusió, creixement i consolidació de l'economia cooperativa al territori.