Èxit de públic al teatre Conservatori en el concert “Cançons de tots els temps”

L’acte, emmarcat en els actes del Dia Internacional de les Persones Grans a Manresa, va comptar amb la participació de 170 alummes del taller que dirigeix Pep Torras.

imagen

Ahir, diumenge, 6 d’octubre del 2019 es va celebrar al Teatre Conservatori el concert Cançons de tots els temps, amb un nombrós públic que va celebrar el programa que es va presentar.

 

El concert a càrrec dels alumnes del Taller Cançons de tots els temps, amb la participació dels 170 alumnes, acompanyats per Tània Torras, veu; David Martell, piano; Pere Barrera, baix i Xevi Camp, bateria; sota la direcció de Pep Torras, professor del taller, era una de les novetats d’aquest de la programació d’actes del Dia de la Gent gran d’aquest any.

 

El concert va mostrar algunes de les cançons que treballen els alumnes en el taller, començant per Les campanes de l’ermita i continuant pel Vaixell de Grècia, fins a Obladí, Obladà que va tancar el concert, que va finalitzar amb unes paraules d’agraïment de la Regidora d’infància, joventut i persones grans, Rosa M. Ortega i amb l’afegit de dos temes més reclamats pel públic que omplia la sala.

 

El  taller Cançons de tots els temps de l’Ajuntament de Manresa està format per 10 grups que agrupen un total de 175 alumnes. El contingut es centra en formar i difondre el cant, mitjançant el seguiment del calendari festiu, proporcionat els continguts relacionats amb el cant, alternant les cançons tradicionals amb altres d’autor, mantenint un repertori adaptat a les festes tradicionals de l’any, sobretot per les festes nadalenques. El taller es gratuït i es realitza des de fa vint-i-dos anys i, actualment, s’ofereix a:

 

AVV Cots-Guix-Pda. Roja     

AVV Ctra. Santpedor 

AVV Font dels Capellans      

AVV Mion-Puigberenguer      

AVV Pl. Catalunya     

AVV Vic-Remei          

AVV Pare Ignasi Puig

Casal de la Balconada

Club de les Escodines          

La Nostra Llar - Valldaura

Documents relacionats

  • imagen