La Consellera de Benestar i Família visita l'Ajuntament i centres assistencials de Manresa

Neus Munté s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde de Manresa i, a continuació, ha visitat el Saló de Sessions i diversos centres assistencials de la ciutat: la Fundació Sociosanitària de Manresa, la Residència Mont Blanc i la Fundació Rosa Oriol. 

imagen

La conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, NeusMunté, ha començat aquest matí la seva visita a Manresa amb una trobada a l'Ajuntament amb l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, la primera tinent d’alcalde i regidora de Serveis Socials, Acollida i cooperació, Mercè Rosich; i la directora general de l’Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny; que l'acompanyava en la visita. Munté ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat i ha visitat al Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa.

Tot seguit la consellera, l'alcalde i els seus acompanyants han visitat la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM), on els esperaven el director general del Consell de Direcció, Manel Valls; el gerent assistencial, Joan Farré i la gerent de l’àmbit de gestió, Alba Oms; que han presentat l’equip directiu i els projectes de la FSSM en l’Àmbit de la Dependència; i han visitat la Residència de Sant Andreu.

La passejada ha continuat cap a la Residència Mont Blanc de la Fundació IBAM, on la comitiva ha inaugurat una nova planta assistida i ha visitat els serveis de llar, de residència assistida i el centre de dia. Han estat rebuts pel president del Patronat de la Fundació IBAM, Joan M. Estany, i la directora de la Residència Mont Blanc, Montserrat Claret.

La darrera parada de l'estada de la consellera a Manresa ha estat a la residència i a les instal·lacions del Banc dels Aliments de la Fundació Rosa Oriol, a la carretera de Vic. Allà s’han reunit amb representants de la fundació: la presidenta honorífica de la fundació, Rosa Oriol; la presidenta de la fundació, Rosa Tous; la gerent, Sor Lucia Caram, la coordinadora general, Pilar Izquierdo, i el coordinador de la Residència, Ramon Pla.

Documents relacionats

  • imagen