El CEDEM organitza una sessió informativa sobre l’aportació de la tecnologia blockchain

La sessió sobre aquesta tecnologia del bitcoin o moneda virtual se celebrarà el dilluns, 21 d’octubre, al Palau Firal de Manresa. És gratuïta i s’adreça empreses i persones emprenedores.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ha organitzat, amb la col·laboració de la col·laboració de lacoopmunitat.coop i de la UOC una sessió informativa gratuïta amb l’objectiu principal de donar a conèixer quins canvis i oportunitats pot aportar la nova tecnologia del blockchain.

Tindrà lloc el dilluns 21 d'octubre de 9.30 a 12.30 h, al Palau Firal de Manresa, i està dirigida a empreses i persones emprenedores que desitgin estar al dia de les noves tendències i tenen en compte els reptes de futur i les oportunitats que representen.

Blockchain és la tecnologia de moda, la tecnologia del bitcoin o moneda virtual, que planteja una revolució en tots els àmbits. La sessió  permetrà conèixer les seves aplicacions, exemples pràctics i casos d´ús i el perquè serà clau en el futur.

La sessió anirà a càrrec dAugust Corrons, professor d’estudis d’economia i empresa de l’UOC, Cooperativista especialitzat en monedes complementàries, economia solidària i tecnologia blockchain. 

Per tal d’assistir, cal la inscripció prèvia a:  https://forms.gle/ez4kMWMPxLGzXvUy7

 

 

Documents relacionats

  • imagen